dilluns, 22 d’octubre de 2012

10 ANYS DEL CLUB DE BITLLES IGUALADA

Avui som dia vint-i-dos d'octubre de dos mil dotze... molt bon dia--a Igualada ja no ens plou!!--

Ahir--dia 21 d'octubre de 2012--, durant la festa de celebració dels deu anys de trajectòria bitllaire del club el qual en formo part-CLUB DE BITLLES IGUALADA-vaig tenir la sort de llegir i compartir tres poemes relacionats amb les bitlles catalanes i amb el nostre club. Un plaer fer-ho amb tanta bona companyia...----perquè deixeu-me dir que no és fàcil gestionar un club durant deu anys, i perquè la nostra presidenta hi és
des del primer dia, i això tampoc ha de ser fàcil, per tant vull que en quedi constància des d'aquí, sabent que molt sovint és la força de molta gent diversa qui fa possible que tot plegat sigui un fet palpable de victòria, i sabent encara més que al capdavant hi ha d'haver algú que sigui capaç de remar en la direcció correcte... aquest algú fins a dia d'avui ha estat la Montserrat Roset... --esperem que els rems continuïn remant amb la mateixa força d'ara, esperem que la flama bategui ben encesa i que els objectius de futur siguin sempre les raons d'un present que no ha deixat mai de lluitar pels nous horitzons que encara han de venir--PER MOLTS ANYS CLUB DE BITLLES IGUALADA!!!!!!10 anys de vida no són poca cosa!!!!i que en vinguin 10 més i 20 i 30 i 40,... i el que faci falta!!!!
--i després de tot això que us he escrit, deixeu-me compartir un dels tres poemes que vaig tenir el plaer de llegir ahir... un poema molt especial que vaig fer de manera conjunta amb un poeta i bon amic d'Olesa de Montserrat que també ha format part durant molt de temps del nostre club, i que justament ahir no va poder venir a la celebració del desè aniversari per culpa d'un problema a la tíbia..--esperem que et recuperis ben aviat amic!!--....estic parlant de l'Àlex Font i del poema que us deixo en aquí :

HOMENATGE POÈTIC A LES BITLLES CATALANES D'IGUALADA

Fa sis-cents anys
a la plaça del blat
un document ens parla de bitlles.
La gent preparada, bitllots a les mans,
sorra a la terra... les bitlles per terra!!
Plantada a la plaça,
plantada a la sorra.
Clavada a la terra altra volta,
clavada al teu cor!!
Recuperem la ciutat d'una gran tradició.

Àlex Font i Marc Freixas, durant l'any dos mil quatre, en uns quants moments d'inspiració de tota una temporada de lliga.
Nota : L'actual Plaça de l'Ajuntament d'Igualada, sis-cents anys abans se'n deia la Plaça del blat.
 
Foto de grup del desè aniversari del Club de Bitlles Igualada.

... i per molts anys!!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dades personals

La meva foto
Cosiu-me les ferides que encara passegen per les venes. Acaricieu el bon desig i permeteu-me un sospir sense angoixa mentre caminem plegats, tots units a paisatges on només s'hi entreveu aquella felicitat de victòria que desterra les tristeses dels vençuts i conquereix el futur de nosaltres per fer-nos arribar al cim més alt tocant el cel amb les mans i els ulls dins la terra. Cosiu-me i protegiu-me.