dilluns, 18 de febrer del 2013

5 dies i el 75% d'Amor i Silenci

 
-avui és divuit de febrer de dos mil tretze!!-

---aquelles paraules que surten del més endins, que no tenen massa sentit, però hi són, i les he de treure enfora per necessitat---és bo dir el què es pensa, és bo vomitar sense cap sentit, sense ganes de saber què diran i què falla i què passa i que caram vols---

me'n vaig a barcelona amb bicicleta, és broma i fes-ne el cas que en vulguis... no és veritat, però no hi fa res!!

me'n vull anar a peu per dins la neu,
no tenim fred ni molt ni res!!--"recoi" quin desfici!!!

ara si, ja hi som... hem arribat al capdamunt del capdavall--i doncs? no ho sé, potser si, potser no, potser també

extravagàncies infinites, com aquelles quatre que vaig crear fa temps---les heu llegit? les recordeu? les ignoreu?---no passa res, tot plegat és una rauxa, un acudit literari, un "sensesentit" voluntari/involuntari, sense fons, amb fons... amb rerefons!!

Marc Freixas, acabat d'escriure a disset de febrer de dos mil tretze---recordeu, ja fa dos dies que hem d'aparcar el cotxe a l'altre costat del carrer---


---recordeu que encara tenim cinc dies per acabar el procés de micromcenatge amb La Comarcal Edicions, i que si voleu podeu fer les vostres reserves en el següent enllaç :

http://micromecenatge.lacomarcaledicions.com/productes/amor-i-silenci

moltes gràcies pel vostre immens suport!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dades personals

La meva foto
Cosiu-me les ferides que encara passegen per les venes. Acaricieu el bon desig i permeteu-me un sospir sense angoixa mentre caminem plegats, tots units a paisatges on només s'hi entreveu aquella felicitat de victòria que desterra les tristeses dels vençuts i conquereix el futur de nosaltres per fer-nos arribar al cim més alt tocant el cel amb les mans i els ulls dins la terra. Cosiu-me i protegiu-me.