dimecres, 8 d’octubre del 2014

Videoclip i Verkami --ben aviat!--

Us presentem les actrius del videoclip :

Marina Freixas i Sara Esquerra
---elles són les protagonistes del poema musicat "Seria just i necessari"



   Projecte :

--consisteix en la musicació d'uns quants poemes del poemari Amor i Silenci per part del cantautor Albert Gàmez ( piano i veu )

--el cd portarà per títol "Música d'Amor i Silenci", i la seva portada serà semblant a la del llibre de poemes

--què fem?
de moment hem creat el Recital d'Amor i Silenci, basat en bona part dels poemes del llibre, alguna referència poètica obligada per part meva, algun poema inèdit que s'hi deixa caure i les cançons que són els poemes musicats per l'Albert Gàmez a piano i veu

--què farem i com ho farem?
doncs la cosa és senzilla, però preciosa i molt agradable de fer--es tracta de fer un Verkami (micromecenatge), que de moment ja tenim aprovat, i que per tant, ara només restem pendents a fer edició i muntatge del videoclip, i un cop tinguem això, ho presentem per tal d'esperar amb calma i un pèl d'impaciència i molta il·lusió, el compte enrere dels quaranta dies que tindrem per aconseguir de fer realitat aquest petit gran somni : el cd de "Música d'Amor i Silenci"

--i què volem amb tot això?
doncs res de l'altre món, només que us faci el pes, que us atrapi tota aquesta història i que us feu imprescindibles, que ens doneu un cop de mà, i així, d'aquesta manera, fer possible entre tots aquesta "Música d'Amor i Silenci", aquest somni, aquest desig compartit amb vosaltres perquè sabem que sou el motor principal de tot plegat..................
-------------milions de gracies!!!-----estigueu atents, us anirem informant de tot a mesura que s'aproximi la data "x", tant del videoclip com del Verkami-----------gràcies!!! salut i llibertat a tots!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dades personals

La meva foto
Cosiu-me les ferides que encara passegen per les venes. Acaricieu el bon desig i permeteu-me un sospir sense angoixa mentre caminem plegats, tots units a paisatges on només s'hi entreveu aquella felicitat de victòria que desterra les tristeses dels vençuts i conquereix el futur de nosaltres per fer-nos arribar al cim més alt tocant el cel amb les mans i els ulls dins la terra. Cosiu-me i protegiu-me.