divendres, 22 de novembre del 2013

Paraules en silenci. Quan la bellesa arriba a les ones

Hi ha qui dedica esforços extraordinaris a fer literatura poètica de qualitat a través de les ones... a través de la ràdio.
Hi ha un poble prop d'Alacant (Pego) que fa possible escoltar els somnis de molts lectors, i al mateix temps, just a partir de les 22:00 hores de la nit i fins a les 23:00, la veu encalmada de l'amic Manel Arcos posseeix la màgia de les paraules per acaronar-les amb tota la sensibilitat. i de pas, amb tot el sentiment a flor de pell i les emocions al límit, és llavors que regna un silenci mesurat al llarg de tot el seu programa. Un programa que admiro i respecto profundament, precisament perquè no me'n vull estar de dir que la necessitat de poder vibrar pausadament i amb tota la tranquil·litat possible a través de la ràdio, doncs he de reconèixer que em fa gaudir, i molt!
Així doncs, ja ho sabeu, si desitgeu amb totes les vostres forces, poder escoltar un programa de ràdio especialitzat al cent per cent en el món meravellós de la poesia, no ho dubteu, escolteu "Paraules en silenci" cada dimarts de 22:00 a 23:00 de la nit a Ràdio Pego. Podeu sintonitzar aquesta emissora en directe al 107.8 de la FM, i també en aquest enllaç : www.radiopego.com
"Paraules en silenci" també disposa d'un bloc on es van penjant tots els programes emesos. Aquí teniu l'enllaç al bloc :
http://paraules-en-silenci.blogspot.com.es/

I en aquí teniu una foto de Manel Arcos amb el gran cantautor Albert Bertomeu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dades personals

La meva foto
Cosiu-me les ferides que encara passegen per les venes. Acaricieu el bon desig i permeteu-me un sospir sense angoixa mentre caminem plegats, tots units a paisatges on només s'hi entreveu aquella felicitat de victòria que desterra les tristeses dels vençuts i conquereix el futur de nosaltres per fer-nos arribar al cim més alt tocant el cel amb les mans i els ulls dins la terra. Cosiu-me i protegiu-me.