divendres, 15 de novembre del 2013

"Vers la llibertat"-el perquè de col·laborar-

Poemari col·lectiu - Vers la llibertat -
17 poemes
14 poetes
ben aviat a les llibreries... i a les teves mans!
un punt de vista particular -i personal-
de perquè col·laborar en aquest llibre

"Vers la llibertat" és la poesia que arriba per trobar lloc i caliu al cor de dones i homes que ja en tenen prou de portar llàgrimes als ulls, i ara, el que volen i necessiten, són aquells versos nous i contemporanis de qui proposa dignitat, humanitat i identitat, i tot, com a bàlsam per tal de deixar enrere la tristesa i donar alegria a través de les arrels que ens configuren com a persones d'un País que mereix ser lliure.
Quan parlo de País ( vet aquí el perquè de col·laborar i el meu punt de vista particular -i personal- ) no em refereixo només al Principat, em refereixo a tot el conjunt dels Països Catalans... -és a dir, per mi no pot existir la llibertat del poble català, si no és amb tot el territori sense excepció- per tant, amb tot això dit, escrit, exposat i explicat, considero el fet de formar part de "Vers la llibertat", un motiu prou important per tal de ser una peça més d'aquest engranatge que empeny amb força i perseverança per aconseguir la nostra independència catalana en tot el seu conjunt.

Marc Freixas, a quinze de novembre de dos mil tretze
... i recordeu, ben aviat "Vers la llibertat" serà a les llibreries,
i si ho desitges, a les teves mans!




1 comentari:

Dades personals

La meva foto
Cosiu-me les ferides que encara passegen per les venes. Acaricieu el bon desig i permeteu-me un sospir sense angoixa mentre caminem plegats, tots units a paisatges on només s'hi entreveu aquella felicitat de victòria que desterra les tristeses dels vençuts i conquereix el futur de nosaltres per fer-nos arribar al cim més alt tocant el cel amb les mans i els ulls dins la terra. Cosiu-me i protegiu-me.