dijous, 13 de desembre del 2012

Ben aviat... nou poemari!!!---ei, si tot va bé... clar!!---

Ben aviat, a començaments del mes de gener de dos mil tretze, el nou poemari "Amor i Silenci", amb pròleg de Joan Pinyol i Colom, a l'apartat de micromecenatge de La Comarcal Edicions!!! --m'hi voldreu acompanyar?----El nou inici és a prop, la nova fornada de poemes vol ser un crit a la reflexió i al pensament crític, vol ser amor i intimitat... vol ser esperança, però també dignitat i futur sense deixar de banda un passat en el que malauradament hem continuat oprimits com a País i societat....--------i tot, ja ho veureu, amb el fil conductor d'una solidaritat que es teixeix i es cus entre tots plegats----------------

Mentrestant, podeu fer un cop d'ull a l'apartat de micromecenatge de La Comarcal Edicions, i veure què s'hi cou a foc lent amb els dos autors que hi ha en aquests moments :

"Oblidant la Cristina" de Roger Simeon 

"Los tulipanes son siempre un buen comienzo" de Maribel Montero


Roger Simeon i Maribel Montero amb el micromecenatge

--per cert, avui és dijous tretze de desembre de dos mil dotze--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dades personals

La meva foto
Cosiu-me les ferides que encara passegen per les venes. Acaricieu el bon desig i permeteu-me un sospir sense angoixa mentre caminem plegats, tots units a paisatges on només s'hi entreveu aquella felicitat de victòria que desterra les tristeses dels vençuts i conquereix el futur de nosaltres per fer-nos arribar al cim més alt tocant el cel amb les mans i els ulls dins la terra. Cosiu-me i protegiu-me.