dimarts, 8 de gener del 2013

A partir de demà, micromecenatge a La Comarcal Edicions!!!!

---bon dia, avui és vuit de gener de dos mil tretze!!!--

... i demà començarem un compte enrere de quaranta-cinc dies a l'apartat de micromecenatge de La Comarcal Edicions per tal d'intentar fer possible la publicació del poemari "Amor i Silenci", amb portada del fotògraf Josep Balcells, i a l'interior del mateix, i a part dels poemes, hi trobareu paraules escrites de gent com l'escriptor i filòleg de Capellades Joan Pinyol, que n'ha fet el pròleg, un cal·ligrama del poeta de l'Alcúdia Raimon Ribera, i a les pàgines finals unes quantes frases amb caràcter solidari, entre les quals la del poeta Carles Duarte, la també poeta Bruna Generoso, la d'una banda igualadina de heavy rock fet en català com els Faèrica, la del poeta de Sóller Josep Bonnín, la del periodista també igualadí Jordi Còdol, etc..., --bé, ja ho veieu, no em voldria deixar a ningú perquè de fet encara n'hi ha més!!--

... i res més, ja ho sabeu, si us ve de gust adquirir alguns exemplars d'aquest nou poemari, doncs sapigueu que a partir de demà dia nou de gener de dos mil tretze ja podreu fer les vostres reserves de manera anticipada... --------us dono les gràcies per avançat a tots els qui vulgueu donar suport a aquest nou projecte poètic!! de debò, moltes gràcies!!!

Marc Freixas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dades personals

La meva foto
Cosiu-me les ferides que encara passegen per les venes. Acaricieu el bon desig i permeteu-me un sospir sense angoixa mentre caminem plegats, tots units a paisatges on només s'hi entreveu aquella felicitat de victòria que desterra les tristeses dels vençuts i conquereix el futur de nosaltres per fer-nos arribar al cim més alt tocant el cel amb les mans i els ulls dins la terra. Cosiu-me i protegiu-me.