dimarts, 17 de juny del 2014

Dels problemes de Barcelona i altres pobles

Aquesta vegada un article, una opinió....----------
---de les conseqüències d'aquesta democràcia malalta que tenim---
Perquè ja és hora de canviar-ho tot amb un foc més nou---



Les opcions hi són, per tant, ens cal només perseverança eternament inacabable per tal de fer possible una nova democràcia directa amb el poble i per al poble--------perillós? i tant! --perillosíssim! -------però després del perill sempre arriba la calma, no?--------hem de trobar escletxes per on fer-hi entrar la feblesa del poder establert actualment, i així, d'aquesta manera, nosaltres, el nosaltres que tot ho vol reinventar i renovar i trencar per fer-ho tot més nou i net i pur, aleshores és quan hem d'aprofitar d'entrar de cop pel forat que quedarà més gran, i és en aquí on ja tot esdevindrà real i democràtic tal i com ho entenem el nosaltres que tot ho vol, en definitiva, trencar, per fer-ho nou i net i pur, com deia---------ja no sé ni si m'he fet entendre o no, però necessitava dir totes aquestes coses...--------------amb cap, amb peus, amb potes o sense, i no visc a Barcelona, però aquesta és una senzilla, directa i humil opinió d'algú que recolza profundament la creació de coses noves per tal de destrossar les coses establertes que no funcionen i són caducades--------------això si, amb respecte, però amb energia!-------------------

Marc Freixas, 17 juny 2014

1 comentari:

  1. i tant Marc, tens raó ja és hora de canviar-ho tot amb saba nova , foc nou, nous ulls, noves mans, nous mots...amb determinació i coratge pels nostres i per nosaltres mateixos.
    records ! ;-)

    ResponElimina

Dades personals

La meva foto
Cosiu-me les ferides que encara passegen per les venes. Acaricieu el bon desig i permeteu-me un sospir sense angoixa mentre caminem plegats, tots units a paisatges on només s'hi entreveu aquella felicitat de victòria que desterra les tristeses dels vençuts i conquereix el futur de nosaltres per fer-nos arribar al cim més alt tocant el cel amb les mans i els ulls dins la terra. Cosiu-me i protegiu-me.