diumenge, 24 d’agost del 2014

Recital d'Amor i Silenci, a les 19 h

Us espero a les 19 h al Cafè Voilà de Manresa, C/Còs, 74
Recital d'Amor i Silenci amb Albert Gàmez al piano.

Marc Freixas és un poeta de carrer. Albert Gàmez és una veu amb piano.
La química poètica i musical pren una força extraordinària just quan la paraula es converteix en un vers lliure, i és llavors que tot agafa una dimensió màgica, és quan tot es diu amb aquella necessitat de fer saber que si volem podem esdevenir puresa poètica, puresa vital i realitat del nostre temps.Perquè tot es pot fer acompanyar de piano : per moments només amb una veu de carrer, puntualment el poema es fa cançó i la veu es converteix en piano.
Tot això i alguna cosa més ho trobareu al Recital d’Amor i Silenci, un recital basat en bona part del poemari “Amor i Silenci” de Marc Freixas, on també s’hi pot deixar caure algun poema inèdit, es comenta alguna referència poètica obligada i es fan algunes cançons que són els poemes del llibre musicats per l’Albert Gàmez amb el seu piano.
Intimitat i bellesa es barregen de crítica i reivindicació en un recital que vol ser un batec constant ple de vida i llibertat per tots aquells que desitgin gaudir-lo i escoltar-lo. Perquè creiem que la sensibilitat i la tendresa també es poden alimentar de paraules clares i contundents a la vegada.

Amor i Silenci al Voilà!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dades personals

La meva foto
Cosiu-me les ferides que encara passegen per les venes. Acaricieu el bon desig i permeteu-me un sospir sense angoixa mentre caminem plegats, tots units a paisatges on només s'hi entreveu aquella felicitat de victòria que desterra les tristeses dels vençuts i conquereix el futur de nosaltres per fer-nos arribar al cim més alt tocant el cel amb les mans i els ulls dins la terra. Cosiu-me i protegiu-me.