dimecres, 4 de juliol del 2012

Ai, la nostra Barcelona... --accèssit al "Primer concurs literari Enjoy Barcelona"

Hem guanyat un accèssit al "Primer concurs literari Enjoy Barcelona" organitzat per "ep!espectacles poètics". Es tractava de fer un poema o una prosa poètica on la ciutat de Barcelona n'havia de ser la protagonista, i a poder ser amb una vessant crítica.
Vull compartir amb vosaltres la meva emoció i el poema guardonat...--i vull que sapigueu que un cop dit això, també cal fer saber que sóc dels que penso que l'art, la cultura i qualsevol cosa feta des del respecte i amb el cor ja té una vàlua i un mèrit incalculable, per tant aprofito per felicitar des d'aquí als altres guanyadors i a tots els participants d'aquest concurs que de ben segur també mereixen qualsevol dels premis... perquè em veig amb la necessitat de dir-ho, i perquè la cultura l'hem de fer créixer entre tots...---perquè és de tots!!---

Barcelona és molt gran
i petita a la vegada.
Hi ha carrers
per on hi passeja la riquesa
mentre a d'altres s'hi mor un “ionqui”.
La raó de viure lluny de tot
es transforma en realitat
amb bars com l'heliogàbal, per exemple...,
i en allí pots treure't els mals del món capitalista,
escoltar melodies estridents o ben acústiques,
desfer-te del dimoni i fotre't una estrella freda.
T'escric aquest poema
que parla de la gran ciutat
i es fa petita a la vegada.

-accèssit en el primer concurs literari enjoy barcelona-

http://concursenjoybarcelona.wordpress.com/2012/07/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dades personals

La meva foto
Cosiu-me les ferides que encara passegen per les venes. Acaricieu el bon desig i permeteu-me un sospir sense angoixa mentre caminem plegats, tots units a paisatges on només s'hi entreveu aquella felicitat de victòria que desterra les tristeses dels vençuts i conquereix el futur de nosaltres per fer-nos arribar al cim més alt tocant el cel amb les mans i els ulls dins la terra. Cosiu-me i protegiu-me.