divendres, 22 de febrer del 2013

Poema per a una exposició

--avui és vint-i-dos de febrer de dos mil tretze... cel ennuvolat, amb una certa tendència a nivell personal de creure que avui si, aquesta nit, veurem neu a la ciutat d'Igualada---bé, anem per feina!! ... després de les meves previsions com a futur meteoròleg ( no en foteu ni cas que anireu perduts!! ) ...

és hora de deixar-vos llegir un poema que m'han encarregat al meu estimat Sant Pere de Riudebitlles, comarca de l'Alt Penedès--la terra del bon vi!!-----un poema que es farà servir per a una exposició dedicada a la riera del poble (de moment encara no sé quan es farà, però ja us n'informaré)


Mira'm als ulls,
mulla'm la cara...,
esquitxa'm
d'aigua que torna a ser pura!!
-tenies el neguit
d'un període de temps passat i fosc-
Ara tornes a ser llum,
el cabal que s'encén per tot un poble,
la vida que no renuncia
a tenir aquella sang clara i transparent...,
el vers que reneix de les entranyes
i habita els anhels del nostre riu.
Procura'm tot l'amor per fer-te bategar.

Marc Freixas, escrit a divuit de febrer de dos mil tretze


I avui és l'últim dia per si us ve de gust de reservar algun exemplar del nou poemari "Amor i Silenci". Ho podeu fer des d'aquí :

http://micromecenatge.lacomarcaledicions.com/productes/amor-i-silenci

--gràcies pel vostre suport!!--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dades personals

La meva foto
Cosiu-me les ferides que encara passegen per les venes. Acaricieu el bon desig i permeteu-me un sospir sense angoixa mentre caminem plegats, tots units a paisatges on només s'hi entreveu aquella felicitat de victòria que desterra les tristeses dels vençuts i conquereix el futur de nosaltres per fer-nos arribar al cim més alt tocant el cel amb les mans i els ulls dins la terra. Cosiu-me i protegiu-me.